Voeding

Bij Pure Energy zien we voeding in de breedste zin van het woord. Het gaat niet alleen om wat je dagelijks eet, maar ook waar je je mentaal mee voedt of waar je door beïnvloed wordt. Alles heeft invloed op je hele systeem. Vaak voelen mensen zelf al aan wat hun systeem positief of negatief beïnvloedt.

We hebben allemaal dezelfde fysiologie, maar ieder van ons heeft een uniek energielichaam. Energetisch zijn we zo uniek als een vingerafdruk. Jij bent een netwerk van energieën. Je lichaam is een verfijnd, door energie gestuurd en bestuurd mechanische. Elk orgaan is doordrongen van energie, die complexe informatie met zich mee draagt. Afwijkingen op energieniveau, beïnvloeden je fysieke lichaam. Ons lichaam was in principe geprogrammeerd om te leven in een natuurlijke omgeving, maar onze omgeving is zo verstoord geraakt, dat onze energieën gemakkelijk uit balans kunnen gaan, door alle factoren waar we niet meer aan ontkomen.

We hebben dus een fysiek lichaam en een energielichaam. Als het energielichaam uit balans gaat door omgevingsfactoren, dan gaat ook het fysieke lichaam uit balans. Door je energieën in balans te brengen, breng je ook je fysieke lichaam weer in balans. Wanneer al je energieën in balans zijn gebracht, floreert je lichaam. En als je lichaam floreert, heeft je ziel een voedingsbodem om in deze wereld tot bloei te komen. Dit is het mooiste van energetische behandelingen: De voedingsbodem gereedmaken en de bloem verzorgen.

Hoe weet je nu of het goed gaat met je energieën?

Heel simpel: Als je je fantastisch voelt, gaat het goed met ze! Als je je niet fantastisch voelt, dan niet. Als je energieën op een natuurlijke manier stromen zullen activiteiten als wandelen of hardlopen je vitaliteit vergroten en je sterker maken. Een van de eerste dingen die je merkt als je extreem vermoeid bent of je ziek voelt, is dat de activiteiten die je normaal gesproken energie geven, je nu uitputten. Dat komt doordat de energiebanen (meridianen) de andere kant op zijn gaan stromen. Je lichaam is zo gemaakt dat lopen of rennen de energie in de meridianen in hun natuurlijke richting stuwt. Wanneer deze energieën hun richting echter hebben omgekeerd, gaat je activiteit tegen de energiestroom in, zodat je energievoorraad vermindert i.p.v. aangevuld wordt. Je lichaam dwingt je om het rustiger aan te doen, zodat het zichzelf weer in balans kan brengen, giftige stoffen uit kan scheiden en zichzelf kan regenereren tijdens een rustperiode. Goed luisteren naar je lichaam is dus belangrijk.

Welke voeding is dan geschikt voor mij?

Dat hangt helemaal af van jouw eigen unieke systeem en is voor iedereen anders. Wat gezond is voor de één, kan vergif zijn voor de ander. Als de energie van het voedsel, de vitamine of het het supplement niet overeenkomt met die van je lichaam, zul je het niet kunnen opnemen en verteren, ook al zeggen alle experts dat het gezond voor je is. Op dat moment ziet je lichaam het als een afvalstof en geeft het voedingsmiddel jou geen energie, maar zal het juist energie kosten om dit af te breken. Zelfs gezonde voedingsmiddelen kunnen jouw energie af breken, als je immuunsysteem defensief reageert op de trillingen ervan. Je spreekt dan van een intolerantie. Dat is ook de reden geweest voor mij om te gaan werken met bioresonantie, omdat je met deze methode exact kunt testen welke voeding bij jouw eigen unieke lichaam past.

Bij Pure Energy zien we ieder mens als een uniek persoon, met zijn eigen unieke systeem en zijn eigen unieke omgevingsfactoren. Daarom is ook iedere behandeling uniek en afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid.


 

You were born unique, there has never been another you, and never will be.

So make the best of yourself and take good care of yourself.

Life is a miracle and you are a unique expression of this purposeful miracle.

Shine in your own way!