Pure Energy Lifestyle Holistic Dog Healing

Een nieuwe generatie kinderen

Veel ouders zien dat hun kind “anders” is en zodra het kind naar school gaat, lopen deze kinderen en hun ouders vaak tegen problemen aan binnen dit systeem. Al heel vroeg worden er allerlei testen losgelaten op het kind en krijgt het een label. Bijvoorbeeld ADHD, ADD, PDD-NOS, Asperger, Dyslexie. Zijn deze kinderen ook echt anders en waarom worden deze kinderen zo vaak gelabeld met stoornissen binnen het autistisch spectrum? Allereerst zou ik je willen adviseren om het boek te lezen van Drs. K.M.W. Janssen: “Kinderen bewust (op)voeden”. Een aanrader voor alle ouders en opvoeders, die signalen zien dat hun kind “anders”  is en moeite heeft met functioneren binnen het systeem of last heeft van steeds terugkerende gezondheidsklachten. Het boek is geschreven vanuit een holistische visie.

Ten tweede denk ik zeker dat deze kinderen ook echt “anders” zijn, maar labelen niet de oplossing is. Het kind krijgt een stempel en binnen de reguliere therapieën krijgen ouders handvatten om met de problematiek om te gaan. Vaak worden ook medicijnen ingezet, bij deze vaak nog heel jonge kinderen, waarvan we nog lang niet weten wat de gevolgen zijn op lange termijn voor de ontwikkeling van de hersenen.
Mijn overtuiging is dat ieder kind uniek is. Het zijn allemaal pareltjes met een uiterst gevoelig systeem en unieke talenten en gaven. Ze worden ook wel Nieuwetijdskinderen genoemd. Deze kinderen worden geboren met een uiterst gevoelig zenuwstelsel, maar als je moet functioneren in een omgeving met zoveel voor het lichaam onbekende prikkels dan kan dit systeem overbelast raken. Veel van deze kinderen raken overprikkeld en ieder kind uit dat op zijn eigen manier. Het ene kind wordt druk en onhandelbaar, terwijl het andere kind zich juist gaat terug trekken. Vaak spelen angsten een grote rol, omdat het kind zijn omgeving als onveilig ervaart. Veiligheid is de basisvoorwaarde voor een kind om zich te kunnen ontwikkelen tot een gezonde en evenwichtige volwassene. Een verandering vraagt niet om labelen maar om anders denken.

Met het Qest4 systeem kunnen we al deze factoren testen om zo een uniek beeld te krijgen waar de specifieke factoren bij jouw kind liggen en doelgericht een behandeling opstellen. Met welke chemische stoffen is het kind belast? Welke angsten en emotionele problemen spelen een rol? Waardoor raakt het kind overprikkeld? Is er sprake van voedingsintoleranties of vitaminen- mineralentekorten? Welke kernkwaliteiten heeft het kind en kunnen deze kwaliteiten zich ontwikkelen. Is er sprake van stralingsbelasting of vaccinatieschade? De Qest4 is uitgerust met een zeer uitgebreide testmethode, waarmee we alle factoren direct in kaart kunnen brengen en direct zichtbaar wordt, op welke vlakken het kind ondersteuning en behandeling nodig heeft. Met het behandelprogramma worden zeer goede resultaten bereikt. Het kind komt weer in balans en zal beter kunnen omgaan met het verwerken van al deze prikkels. Het kind terug in zijn eigen kracht, met zijn eigen unieke talenten en gaven is het doel waar we naar toe werken.

*Het maakt voor de test niet uit welke diagnose je kind heeft. Iedere test is uniek en individueel.

Andere klachten die kinderen kunnen hebben en waarbij het Qest4 systeem zeer goed bij in te zetten is

  • huilbaby’s
  • eczeem en allergieën
  • slaapstoornissen
  • steeds terugkerende infecties
  • angsten
  • darmproblemen
  • voedingsgerelateerde klachten
  • enz…

Kinderen