Pure Energy Lifestyle Holistic Dog Healing

Scenar traint het lichaam om zichzelf te herstellen

SCENAR (Self-Controlled Neuro-Adaptive Regulator) Therapie is een van de meest geavanceerde technologie, die momenteel beschikbaar is, voor de behandeling van verlichting van pijn.

Scenar technologie, een doorbraak in de gezondheidszorg voor de behandeling van chronische pijn en langdurige ontstekingen. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat patiënten tot 70% sneller herstellen door een directe interactie met één van de voornaamste controlerende mechanismes in het menselijk lichaam: de zenuw reacties. Het onderzoek heeft aangetoond dat door een juiste stimulans, het menselijk lichaam in staat is om zichzelf meer herstellende hulpbronnen toe te bedelen en hierdoor het herstel van chronische pijnen, ziektes en andere verwondingen te versnellen.

Scenar pijntherapie is een behandelmethode die zulke geweldige resultaten boekt. In de afgelopen dertig jaar dat deze therapie is ontwikkeld, zien de artsen en therapeuten die ermee werken steeds weer positieve resultaten, die zowel door de klinische statistieken als de ervaringen van patiënten worden onderschreven. Ziektes waarbij het tot nu toe vooral om symptoombestrijding ging, kunnen met behulp van Scenartherapie snel, intensief en langdurig verbeteren.

Naast een succesvolle behandeling van chronische ziektes en pijnklachten, kunnen ook ontstekingen en allergische reacties met behulp van Scenartherapie snel verbeteren. De pijntherapie zorgt er tevens voor dat de bloeddruk wordt gereguleerd en het hormoon- en immuunsysteem beter gaat functioneren. Scenar pijntherapie helpt het lichaam zichzelf te herstellen. Eén van de moeilijkste opgave in de geneeskunde is pijnbestrijding. Als pijnbehandeling en pijnbestrijding is Scenartherapie een snel en effectief hulpmiddel en zeer effectief bij (sport)letsel.

Scenar technologie is een doorbraak in de gezondheidszorg voor de behandeling van chronische pijn en langdurige ontstekingen.

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat patiënten tot 70% sneller herstellen door een directe interactie met één van de voornaamste controlerende mechanismes in het menselijk lichaam: de zenuw reacties. Het onderzoek heeft aangetoond dat door een juiste stimulans het menselijk lichaam in staat is om zichzelf meer herstellende hulpbronnen toe te bedelen en hierdoor het herstel van chronische pijnen, ziektes en andere verwondingen te versnellen.

De Scenar technologie en de Scenar behandelprotocollen zijn ontworpen om dit proces te bevorderen en om een sneller resultaat neer te zetten dan de meeste andere therapievormen. Een Scenar behandeling activeert het hele lichaam in plaats van het onderdrukken van symptomen. Daarom wordt na de behandeling niet alleen de pijn minder, maar treedt ook algehele verbetering op en krijgt men meer energie.

De positieve effecten van Scenar

  • geen bijwerkingen
  • direct vermindering van pijnklachten en vochtophoping (oedeem)
  • ontstekingsremmend en koortsverlagend
  • herstelt de stofwisseling
  • verbetering van de bloedsomloop
  • in balans brengen van de hormoonspiegel
  • meer energie en beter slapen
  • versterking van het immuunsysteem
  • wetenschappelijk bewezen resultaat

Scenar in Medisch Dossier

In november 2016 is er een artikel over Scenar verschenen in het gezaghebbende magazine Medisch Dossier. Medisch Dossier verschijnt 10 keer per jaar en biedt onafhankelijke informatie voor en over uw gezondheid. Zo bent u op de hoogte van de laatste medische inzichten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Lees Medisch Dossier en u weet wat u moet weten voor een gezonde levensstijl.

Smaakt dit artikel naar meer? Sluit voordelig een proefabonnement af via deze link en profiteer. Klik op onderstaande link om het artikel gratis te lezen:

Klik hier op het artikel te lezen>> medisch-dossier-november-2016-scenar

Pijnmanagement

Naast de behandeling van vers letsel met beschadigingen van peesweefsel, spierverwondingen, kneuzingen, zwellingen of andere beschadigingen behoort ook pijnmanagement tot het domein van de Scenar methode. Zoals bij aandoeningen van het schoudergewricht (frozen shoulder), pijn in de rug, (actieve) slijtage aan knie- en heupgewrichten, slijmbeursontstekingen, pijnlijke functiestoornissen als het carpaal tunnelsyndroom, tenniselleboog, pijnlijke achillespees, een hernia enz.

Pijnlijke aandoeningen van de inwendige organen reageren ongewoon goed op de toepassing van de Scenar: duidelijke verbetering bij chronische darmontstekingen, pijnlijke menstruatie en terugkerende cysten.

Contra Indicaties

Uit voorzorg is een absolute contra-indicatie het dragen van een pacemaker, of andere implantaten die mogelijk door elektromagnetische impulsen in hun werking zouden kunnen worden gestoord. Relatieve contra-indicatie is er voor behandeling direct boven een tumor, verse trombose, of boven de baarmoeder tijdens de eerste maand van een zwangerschap.

Scenar Pijn Therapie