Pure Energy Lifestyle Holografic and Multi-Dimensional Healing for People & Animals

Bioresonantie-Sessies met Qest4

Unieke energiepatronen bij mens en dier

Qest4 is een specifiek meet- en behandelsysteem, waarbij gebruik gemaakt wordt van het elektromagnetische veld van de cliënt. Energiepatronen van het elektromagnetische veld van mensen en dieren kunnen verstoord worden door bijvoorbeeld straling van elektrische apparaten en wifi, geopatische stralingen, computers, radar, zendmasten, mobieltjes, reguliere medicijnen, onverantwoorde voeding, amalgaambelasting, vaccinaties, bacteriën, virussen, schimmels, ziekten, stress, trauma, negatieve emoties en negatieve overtuigingen en onnatuurlijke veranderingen in ons bioritme enz.

Communicatie via trilling

De cellen en de weefsels van het menselijk lichaam hebben elk hun specifieke trilling. Deze trillingen beïnvloeden elkaar, je zou kunnen stellen dat de cellen met elkaar communiceren door overbrenging van trilling. Op deze manier vertellen  de cellen elkaar welke werkzaamheden ze moeten uitvoeren om het lichaam gezond te houden.

Het gehele lichaam samen vormt een totaaltrillingsspectrum wat gezien wordt als een individueel trillingsbeeld. Een gezond iemand heeft dan ook een andere trillingsstructuur dan iemand die ziek is. Het is het individuele trillingsveld van organen en systemen, welke gemeten wordt met de Qest4.

Je kunt het als het ware als volgt zien: Het Qest4 systeem stelt d.m.v. frequenties vragen aan jouw lichaam en jouw lichaam geeft antwoord op deze vragen d.m.v. frequenties, die door de software van het Qest4 systeem weer vertaald worden. Op deze manier krijg je direct een beeld van alle verstoringen en blokkades in je lichaam op alle niveaus. D.m.v. vervolgtesten kunnen we ook direct meten waar deze verstoringen door veroorzaakt worden en de verstoringen oplossen door het sturen van de juiste frequenties naar jouw lichaam. Het zelfherstellende vermogen van je lichaam wordt hierdoor geactiveerd. De cellen zullen weer gaan resoneren op de juiste frequenties.

Preventieve Health-Check

*Bioresonantietherapie is niet alleen een hele mooie therapie om klachten te behandelen. Het kan daarnaast ook ingezet worden als preventieve Health Check. Een regelmatige Health Check voorkomt dat klachten zich kunnen opbouwen. Zo blijft je lichaam beter in balans en behoud je een optimale gezondheid! Twee keer per jaar een meting is absoluut geen overbodige luxe. Zo kun je je lichaam op tijd bijsturen en geven wat het nodig heeft om het beste uit jezelf te kunnen halen.

Qest4 is de nieuwe generatie en opvolger van het Asyra Pro systeem

(PRO is een afkorting van Photon Resonance Optimization) en is de nieuwste ontwikkeling binnen de Biofysische geneeskunde en Bio-informatietherapie.  De Qest4 maakt gebruik van ons energetisch lichaamsveld, voor een accurate scan en energetische behandeling. Op een snelle wijze geeft dit systeem informatie over de energetische staat van de organen, voedselovergevoeligheden, voedingsstoffen behoeftes, neurotransmitters, emotionele problemen, het hormonale systeem, de aanwezigheid van toxines in het lichaam, vaccinatiestoringen en nog veel meer. De Qest4 is het nieuwste bio(fotonen)resonantie systeem en deze revolutionaire techniek geeft inzicht in je gezondheid en wat er nodig is om deze te verbeteren of het lichaam te helpen om te herstellen.

Elk mens heeft een bio-energetisch veld, in en om het lichaam. Het Qest4 systeem is geprogrammeerd om de informatiestromen van dit veld te lezen. Bij elke onbalans zoekt het Qest4 systeem uit meer dan 100.000 frequenties de juiste trillingen en stuurt deze naar het lichaam om de onbalans weer te herstellen. Deze frequenties worden in een individuele homeopathische verdunning op een vloeistof gezet. De cliënt krijgt dit middel mee om gedurende een aantal weken in te nemen en zo het genezingsproces (lichamelijk en/of emotioneel) te ondersteunen. De juiste informatie in de vorm van frequenties/signaturen kan op deze manier dagelijks aan het lichaam worden gegeven. Dit kan nog worden aangevuld met een voedingssupplement, homeopathisch middel, kruiden of voedingsadvies en leefstijladviezen.

 

Persoonlijk Advies

Gebaseerd op de resultaten van de scan maken we een persoonlijk herstelplan. Zo krijg je een persoonlijk advies om jouw gezondheid en vitaliteit weer te herstellen of te optimaliseren. Je kunt ook preventief werken en veel klachten voorkomen, omdat dit systeem al in een vroeg stadium energetisch de verstoringen in ons lichaam kan meten.

Afhankelijk van de cliënt en de klacht is het mogelijk om bij iedere vervolg afspraak op een dieper niveau te werken. Sommige verstoringen hebben een stevige aanpak nodig op meerdere niveaus.

*Belangrijk is om te weten dat elk Qest4 systeem anders kan zijn en elke therapeut er anders mee werkt. Qest4 wordt standaard aangeleverd met een veelheid aan test- en behandelprogramma’s, maar de therapeut kan zelf ook testen bouwen en eigen homeopathische of orthomoleculaire middelen, remedies etc. energetisch inlezen.

*NB: De Qest4 werkt op een energetische wijze en kan niet ter vervanging van een reguliere diagnose en /of behandelmethode worden gezien, maar de Qest4 kan heel goed naast de reguliere gezondheidszorg gebruikt worden. Het is mogelijk dat je na een test wordt doorverwezen naar een arts, wanneer blijkt dat jouw klachten door een arts behandeld moeten worden.

Lees hier meer over de Qest4 foundation: Qest4 Foundation PDF

Meer over Qest4