Pure Energy Lifestyle Holografic and Multi-Dimensional Healing for People & Animals

Pure Energy Healing Bottles

100% maatwerk

De Pure Energy Healing Bottles zijn flesjes met energetische informatie, evt in combinatie met een homeopathisch middel, een remedie of etherische olie, speciaal op maat gemaakt. Op maat gemaakt betekent hier niet alleen op maat gemaakt, volgens een standaard recept bij een bepaalde klacht. Ieder flesje wordt tevens op maat ontwikkeld per cliënt (mens of dier).

“Informational medicine, medicine that takes information and changes disturbed information is going to be the the future of medicine.” -Lynne McTaggert-

Hoe dit in zijn werk gaat:

Je kiest je mix op maat voor de klacht waar je graag ondersteuning in zou willen hebben. Als voorbeeld nemen we hier ‘slaapproblemen’. Niet ieder slaapprobleem is hetzelfde. De één heeft moeite met inslapen, terwijl de ander misschien moeite heeft met doorslapen. De oorzaken van slaapproblemen kunnen bij iedereen verschillend zijn. Zo kan dit te maken hebben met een verstoorde hormoonbalans, je gedachten niet stil kunnen zetten, mineralentekorten, straling, stress enz.

Voor het samenstellen van de juiste signaturen (verzameling van frequenties) wordt gebruik gemaakt van speciale testprogramma’s, wat per individu nodig is om in balans gebracht te worden. Uit een database van duizenden signaturen kiest jouw eigen lichaams-intelligentie welke informatie nodig is om de balans te herstellen. Dit wordt jouw flesje met specifieke informatie die jouw lichaam nodig heeft om de klacht op te kunnen lossen.

Soms is een Healing Bottle alleen niet voldoende. Het zijn geen wonderflesjes. Je moet nog altijd naar de oorzaak van je klachten kijken. Bijvoorbeeld wanneer uit de test blijkt dat de slaapproblemen worden veroorzaakt door een combinatie van stress en straling. Dan zul je natuurlijk ook moeten onderzoeken of je de bron van deze oorzaken kunt veranderen. Dus geen mobiele telefoon op je nachtkastje en wat zou ik kunnen doen om te ont-stressen?

Het unieke van de Pure Energy Healing Bottles is, dat je naast een ondersteunend middel ook direct een stukje inzicht krijgt in de oorzaken van je klachten en evt. een advies wat je hier zelf aan kunt veranderen!

 

De mixen op maat zijn verkrijgbaar in verschillende varianten:

  • Druppelflesje 10ml, 30ml en 50ml (om in te nemen)
  • Sprayflesje 30ml en 50ml (te gebruiken als auraspray)
  • Roll-on 10ml en Miniverstuiver 5ml (handig voor onderweg)
  • Testbuisjes om de energetische informatie bij je te kunnen dragen.

*Als basis (informatiedrager) kunnen verschillende middelen worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld een oplossing van zuiver water met biologische alcohol of een biologische, plantaardige olie. De keuze van de informatiedrager hangt af van hoe het uiteindelijke product het beste toegepast kan worden.

De nodige dosering wordt ook per individu uitgemeten. Bij je bestelling van je mix op maat hoef je nog geen keuze te maken, welke variant je graag zou willen gebruiken. Na je bestelling doe ik eerst je scan en aan de hand van de uitslag van je scan kun je bepalen in welke vorm jij je mix op maat wil gaan gebruiken.

Thema’s verkrijgbaar in ons assortiment

*Ieder product wordt op aanvraag gemaakt. Gebruik hiervoor het contactformulier.

*Staat jouw thema hier niet bij? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not phylosophy, this is physics. -Albert Einstein-

Coming Soon

*Speciaal voor dieren werken we momenteel nog aan de thema’s die we willen gaan aanbieden.

CONTACT US

Pure Energy Healing Bottles