Pure Energy Lifestyle Holografic and Multi-Dimensional Healing for People & Animals

Over ons

Over Mariëlla Alberts

Wie ben ik? Graag vertel ik je hier iets over mezelf.

Ik ben Mariëlla Alberts en woon met mijn gezin, man, 2 zoons en 2 honden in het Brabantse Wijk en Aalburg.

De onderwerpen puur, energie en lifestyle houden mij al van jongs af aan bezig. Als kind had ik vooral een liefde voor dieren en wilde ik graag dierenarts worden. Tot ik er achter kwam dat je dan ook dieren moet opereren of misschien wel over het einde van hun leven moet beslissen. De droom om dierenarts te worden zette ik maar uit m’n hoofd. Ik koos een hele andere richting en runde 12 jaar een eigen schoonheidssalon, tot aan de geboorte van mijn oudste zoon. Na de geboorte van mijn jongste zoon besloot ik om weer te gaan studeren. Ik ronde de studie Voedingsdeskundige HBO met succes af en in september 2013 richtte ik mijn eigen voedingspraktijk op. 

Wat begon als voedingspraktijk, breidde zich al snel uit naar meer. Ik schreef mijn eigen lifestyle-programma gebaseerd op de drie gezondheidspijlers: Voeding, Beweging en Stressbeheersing. Mijn werk werd steeds breder en ik zette veel meer in dan voeding alleen om zo tot de beste resultaten te komen.

Mijn werk is mijn passie en eigenlijk had ik nog maar één wens: Mijn cliënten nog beter kunnen begeleiden om nog doelgerichter een behandelplan op te kunnen stellen. Deze wens kwam in juni 2015 uit, want sindsdien ben ik Bioresonantietherapeut/Asyra/Qest4 Specialist. Met deze prachtige testmethode zijn de resultaten geweldig, bij de meest uiteenlopende klachten en het belangrijkste: De klachten worden aangepakt bij de oorzaak.

In 2016 ben ik naar NutriVital Health in Engeland gegaan om daar een opleiding voor Scenar Therapist te volgen. Met Scenar therapie kan ik ook iets betekenen voor mensen met acute pijnklachten.

Binnen het vakgebied van ‘Energy Medicine‘ ben je nooit uitgeleerd dus ik volg continue cursussen en lezingen om mijn kennis op peil te houden. Het is belangrijk om jezelf steeds te blijven toetsen en te ontwikkelen om je cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

“Twenty years from now, you wil be more dissapointed by the things

you didn’t do than bij the ones you did do.

So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor.

Catch the trade winds in your sails.”

In 2017 heb ik mijn kennis verder verbreed in diverse helende energietechnieken en heb ik mijn certificaten behaald voor Angel Healing, Crystal Healing en Chakra Healing. De cursus “The Art of Energy Healing” leerde mij om diverse technieken met elkaar te verbinden. In januari 2018 mocht ik er Reiki Level 1, 2 en Master/Teacher Level aan toevoegen. 

Mijn eigen hond Igor heeft mij geleerd hoe mooi het is om dieren te behandelen. Hij kreeg op 14-jarige leeftijd de diagnose kanker met een levensverwachting van nog hooguit 6 maanden. Maar dankzij de mogelijkheden van het Qest4 systeem en al mijn andere geleerde energietechnieken heeft hij nog ruim 3 jaar een goede kwaliteit van leven gehad en heb ik hem zelf kunnen begeleiden naar zijn overgang. Hij heeft zelf op 29 januari 2018, in alle rust, zijn laatste adem uitgeblazen. Dit mooie proces deed mij besluiten om alsnog mijn kinderwens in vervulling te laten gaan, maar in een andere vorm. Alle energietechnieken die ik gebruik zijn veilig te gebruiken bij dieren. Maar omdat ik toch ook meer kennis wilde hebben van de anatomie, fysiologie en pathologie van dieren, heb ik de opleiding gevolgd tot Energetisch Diertherapeut.

In september 2018 is Mirsa bij ons komen wonen. Mirsa is een ex-straathond (Kangal) uit Turkije die in een vreselijke conditie werd gevonden. Toen ze bij ons kwam, was ze nog lang niet hersteld van haar fysieke en emotionele trauma’s. Dankzij de behandelingen die ik haar zelf kon geven, is ze nu een prachtige, stabiele en super-lieve hond! Het gaat zelfs zo goed met haar dat we een tweede hond hebben geadopteerd. Romy is nog maar enkele maanden bij ons en komt uit Roemenië. Ze zit nog volop in haar socialisatieproces en gewenningsperiode waar ze alle steun in kan gebruiken, maar ook bij Romy zie ik nu al prachtige resultaten.

” Until one has loved an animal a part of once’s soul remains unawakened “

Anatole France

Door mijn kennis en ervaring op het gebied van gezondheid, energietechnieken, traumaheling, voeding, voedingssupplementen, kruiden, aromatherapie, bloesemtherapie en andere ondersteunende middelen, ben ik in staat om mensen en dieren met uiteenlopende klachten te begeleiden op hun pad naar gezondheid en emotioneel welbevinden. Iedere hulpvraag is anders en voor mij een uitdaging om jou of je huisdier te begeleiden naar optimale gezondheid en je te helpen weer te worden wie je in essentie bent. Terug in jouw kracht! De band tussen mens en dier is altijd een voortdurende wisselwerking.

2012 – Voedingsdeskundige HBO

2013 – Aromatherapeut

2014 – Evocircadian Coach

2015 – Asyra/Qest4 Specialist

2016 – Medische Basiskennis en Scenar Therapist

2017 – Angel Healing, Crystal Healing, Chakra Healing

2017 – The Art of Energy Healing

2018 – Reiki Level 1, 2 en Master/Teacher Level

2018 – Gecertificeerd EFT Therapeut

2018 – Energetisch Diertherapeut Basisopleiding

2018 – Energetische Diertherapeut Specialisatie

2019 – Inside the dogs mind Cursus

2019 – Canine Communication Cursus

2019 – PUBLICATIE BOEK ZIELSFREQUENTIES, JOUW ORIGINELE BLAUWDRUK

 

IGOR 9 okt. 2000 – 29 jan. 2018

“Energy can not be created or destroyed. It can only be changed from one form to another.”

-Albert Einstein-