Over mij

Mariëlla Alberts

FullSizeRender (2)In september 2013 richtte ik mijn eigen voedingspraktijk op. Al eerder had ik een praktijk gehad, maar dan als schoonheidsspecialiste. Ik heb de schoonheidssalon 12 jaar gerund en kwam tijdens mijn werkzaamheden veel mensen tegen met huidproblemen en altijd was er een link met voeding en/of hormonen. In die tijd deed ik al veel informatie op over dit onderwerp en hoe ik mijn klanten het beste kon helpen voor een optimaal resultaat. Na de geboorte van de kinderen besloot ik dat ik hiervan mijn beroep wilde maken en ging weer studeren. In november 2012 ronde ik de opleiding HBO Voedingsdeskundige af en behaalde met succes mijn diploma. In 2014 kwam daar Evocircadiancoach bij. Wat begon als voedingspraktijk, breidde zich al snel uit naar meer. Ik schreef mijn eigen lifestyle-programma, gebaseerd op de drie gezondheidspijlers: Voeding, Beweging en Stressbeheersing. Mijn werk werd steeds breder en ik zette veel meer in, dan voeding alleen, om zo tot de beste resultaten te komen.

Evocircadiancoach

code

Naast Voedingsdeskundige ben ik ook Evocircadiancoach. De Evocircadiancode houdt in, dat alle hormonen in het lichaam in balans moeten zijn en een bepaald ritme moeten hebben. Aan de hand van de intake en meting met de Qest 4 kan ik bepalen of jouw klachten te maken hebben met verstoringen in de hormoonbalans.

Mijn werk is mijn passie en eigenlijk had ik nog maar één wens: Mijn cliënten nog beter kunnen begeleiden om nog doelgerichter een behandelplan op te kunnen stellen. Deze wens is nu uitgekomen, want vanaf 1 juni 2015 ben ik Bioresonantietherapeute/Asyra/Qest4 Specialist. Met deze prachtige meet- en behandeltechniek zijn de resultaten geweldig, bij de meest uiteenlopende klachten en het belangrijkste: De klachten worden aangepakt bij de oorzaak.

Als therapeute/coach ben je nooit uitgeleerd, dus ik volg regelmatig cursussen en lezingen om mijn kennis op peil te houden. Het is belangrijk om jezelf steeds te blijven toetsen en te ontwikkelen, om je cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Voor de bioresonantietherapie met de Qest 4 van Asyra volg ik regelmatig nascholing. In mei 2016 ben ik naar NutriVital Health in Engeland gegaan, om daar een opleiding tot Scenar Therapist te volgen. Met Scenar therapie kan ik nu ook iets betekenen voor mensen met pijnklachten. Voor Scenarworld NL ben ik nu, naast mijn praktijk, druk bezig om Scenar Therapie te herintroduceren in Nederland en ik verzorg de maandelijks nieuwsbrief voor mijn collega-therapeuten in Nederland en Engeland.

Door mijn kennis en ervaring op het gebied van gezondheid, voeding, voedingssupplementen en ondersteunende middelen, beweging en emotioneel welzijn ben ik in staat om mensen met uiteenlopende klachten te begeleiden op hun pad naar gezondheid en emotioneel welbevinden. Iedere hulpvraag is anders en voor mij een uitdaging om jou te begeleiden naar optimale gezondheid en je te helpen weer te worden wie je in essentie bent. Terug in jouw kracht!


 

Twenty years from now, you wil be more dissapointed by the things

you didn’t do than bij the ones you did do.

So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor.

Catch the trade winds in your sails.

Explore – Dream – Discover!