Even voorstellen

Mariëlla Alberts

De onderwerpen puur, energie en lifestyle houden mij al van jongs af aan bezig. Als kind had ik vooral een liefde voor dieren en wilde ik graag dierenarts worden. Tot ik er achter kwam dat je dan ook dieren moet opereren of misschien wel over het einde van hun leven moet beslissen. De droom om dierenarts te worden zette ik maar uit m'n hoofd. Ik koos een hele andere richting en runde 12 jaar een eigen schoonheidssalon, tot aan de geboorte van mijn oudste zoon. Na de geboorte van mijn jongste zoon besloot ik om weer te gaan studeren. Ik ronde de studie Voedingsdeskundige HBO met succes af en in september 2013 richtte ik mijn eigen voedingspraktijk op. In 2014 kwam daar Evocircadiancoach bij. De Evocircadiancode houdt in, dat alle hormonen in het lichaam in balans moeten zijn en een bepaald ritme moeten hebben. Aan de hand van de intake en meting met de Qest 4 kan ik bepalen of jouw klachten te maken hebben met verstoringen in de hormoonbalans. 

Wat begon als voedingspraktijk, breidde zich al snel uit naar meer. Ik schreef mijn eigen lifestyle-programma, gebaseerd op de drie gezondheidspijlers: Voeding, Beweging en Stressbeheersing. Mijn werk werd steeds breder en ik zette veel meer in, dan voeding alleen, om zo tot de beste resultaten te komen.

Mijn werk is mijn passie en eigenlijk had ik nog maar één wens: Mijn cliënten nog beter kunnen begeleiden, om nog doelgerichter een behandelplan op te kunnen stellen. Deze wens kwam in juni 2015 uit, want sindsdien ben ik Bioresonantietherapeut/Asyra/Qest4 Specialist. Met deze prachtige meet- en behandeltechniek zijn de resultaten geweldig, bij de meest uiteenlopende klachten en het belangrijkste: De klachten worden aangepakt bij de oorzaak.

In 2016 ben ik naar NutriVital Health in Engeland gegaan, om daar een opleiding voor Scenar Therapist te volgen. Met Scenar therapie kan ik nu ook iets betekenen voor mensen met pijnklachten.

Als therapeute/coach ben je nooit uitgeleerd, dus ik volg regelmatig cursussen en lezingen om mijn kennis op peil te houden. Het is belangrijk om jezelf steeds te blijven toetsen en te ontwikkelen, om je cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Voor de bioresonantietherapie met de Qest 4 van Asyra volg ik regelmatig nascholing.

In 2017 heb ik mijn kennis verder verbreed in diverse helende energietechnieken en mijn certificaten behaald voor Angel Healing, Crystal Healing en Chakra Healing. De cursus "The Art of Energy Healing" leerde mij om diverse technieken met elkaar te verbinden. In januari 2018 mocht ik er Reiki Level 1, 2 en Master/Teacher Level aan toevoegen. Mijn eigen hond Igor heeft mij de afgelopen 3 jaren geleerd, hoe mooi het is om dieren te behandelen. Hij kreeg op 14-jarige leeftijd de diagnose kanker met een levensverwachting van nog hooguit 6 maanden. Maar dankzij al mijn geleerde energietechnieken heeft hij nog ruim 3 jaar een goede kwaliteit van leven gehad en heb ik hem zelf kunnen begeleiden naar zijn overgang. Hij heeft zelf op 29 januari, in alle rust, zijn laatste adem uitgeblazen. Dit mooie proces heeft mij doen besluiten, om alsnog mijn kinderwens in vervulling te laten gaan, maar in een andere vorm. Alle energietechnieken die ik gebruik, zijn veilig te gebruiken bij dieren, maar omdat ik toch ook meer kennis wilde hebben van de anatomie en fysiologie van dieren, heb ik de opleiding gevolgd tot Energetisch Diertherapeut.

Door mijn kennis en ervaring op het gebied van gezondheid, energietechnieken, voeding, voedingssupplementen en ondersteunende middelen, beweging en emotioneel welzijn, ben ik in staat om mensen en dieren met uiteenlopende klachten te begeleiden op hun pad naar gezondheid en emotioneel welbevinden. Iedere hulpvraag is anders en voor mij een uitdaging om jou of je huisdier te begeleiden naar optimale gezondheid en je te helpen weer te worden wie je in essentie bent. Terug in jouw kracht! De band tussen mens en dier is een voortdurende wisselwerking.

2012 - Voedingsdeskundige HBO

2014 - Evocircadian Coach

2015 - Asyra/Qest4 Specialist

2016 - Medische Basiskennis en Scenar Therapist

2017 - Angel Healing, Crystal Healing, Chakra Healing

2017 - The Art of Energy Healing

2018 - Reiki Level 1, 2 en Master/Teacher Level

2018 -  Gecertificeerd EFT Therapeut

2018 - Energetisch Diertherapeut Basisopleiding

2018 - Energetische Diertherapeut Specialisatie

"Twenty years from now, you wil be more dissapointed by the things

you didn't do than bij the ones you did do.

So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor.

Catch the trade winds in your sails."

Ga hier direct naar het aanbod van al onze Energie Therapieën

Services