Pure Energy Lifestyle Holografic and Multi-Dimensional Healing for People & Animals

Neem contact op met Pure Energy Lifestyle

Mariëlla Alberts

Tel: +31 6 13 705 844

  Email: info@pureenergy-lifestyle.nl

Kvk nr: 58589287

BTW nr: NL190113236B02

Contact Pure Energy Lifestyle

Disclaimer en Voorwaarden

Niets van de gegevens op pureenergy-lifestyle.nl mag worden beschouwd als een (medische) claim dat klachten, ziekten of andere problemen kunnen worden voorkomen of te genezen c.q. te behandelen zijn. Mariëlla Alberts is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor enige vorm van schade of fouten die uit toepassing van kennis, producten en/of informatie op pureenergy-lifestyle.nl voort zouden kunnen komen. De op pureenergy-lifestyle.nl opgenomen kennis en informatie mogen op geen enkele wijze als instructie voor therapie of als diagnose in medische zin worden opgevat. Bij klachten en/of problemen dient altijd eerst de (huis)arts geconsulteerd te worden. Voor een verantwoorde toepassing van alle beschreven informatie en van de producten op pureenergy-lifestyle.nl, dient u zich altijd eerst tot uw arts te wenden. Medicijngebruik mag uitsluitend op advies van een arts gestart, afgebouwd of gestaakt worden.

Voorwaarden

Een goed contact tussen cliënt en therapeut staat bij Pure Energy Lifestyle hoog in het vaandel. Deze therapie kan processen in gang zetten die voor de cliënt erg ingrijpend of verwarrend zijn. Daarom wil ik als therapeut steeds op de hoogte zijn van jouw situatie en dien je ten alle tijden beschikbaar te zijn voor contact, wanneer ik als therapeut dit nodig acht. We gaan dit proces samen aan en ik wil je kunnen bijsturen wanneer dit nodig is. Ook ben je verplicht melding te maken als jouw situatie ingrijpend verandert of verslechtert. Als therapeut mag ik in bepaalde situaties andere instanties inschakelen, zonder toestemming van de cliënt, als ik van mening ben dat dit noodzakelijk is voor het belang van de cliënt of zijn omgeving. Als dit allemaal niet mogelijk is, wordt de cliënt verzocht iemand op te geven als contactpersoon. Door een behandeling aan te gaan bij Pure Energy Lifestyle ga je akkoord met deze voorwaarden.

De volledige voorwaarden die van toepassing zijn op een behandeltraject bij Pure Energy Lifestyle kunnen op verzoek worden toegezonden. Door een behandeling aan te gaan bij Pure Energy Lifestyle ga je akkoord met deze voorwaarden.

De voorwaarden die van toepassing zijn op onze diensten en producten in de webwinkel kun je hier lezen.

Copyright © All rights reserved by Mariëlla Alberts.

Contact