Welkom op de website van Pure Energy Lifestyle!

Pure, omdat het in mijn praktijk draait om alles wat puur en natuurlijk is.

Energy, omdat alles op deze aarde bestaat uit energie en alles begint met een goede energiebalans.

De hoeveelheid energie die je hebt, bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je leven. Het bepaalt je humeur en hoeveel je aankunt in het dagelijks leven. Hoe meer energie je hebt, des te meer jij uit je leven kunt halen!

Helaas is bij veel mensen deze energiebalans verstoord en er kunnen allerlei gezondheidsklachten en ongemakken optreden. We leven ook in een tijd, waarin we te maken hebben met steeds meer stressfactoren, die onze energiebalans kunnen verstoren. Denk bijvoorbeeld aan straling van elektrische apparaten, smartphones en wifi , chemische stoffen in cosmeticaproducten en schoonmaakmiddelen, kunstmatige toevoegingen in de voeding, bacteriën, virussen en schimmels, psychische stress en trauma en onnatuurlijke veranderingen in ons bio-ritme.

Persoonlijke aandacht, gedrevenheid, betrokkenheid en kwaliteit is wat ik je te bieden heb. Het is mijn streven om, samen met jou, in zo min mogelijk consulten, een optimaal resultaat te behalen. Weer een optimale energiebalans bereiken, terug in je kracht. Daarom werk ik met de nieuwste bioresonantie meet- en behandelapparatuur Qest4 van Asyra. De behandelingen met de Qest4 zijn geschikt voor jong en oud en bieden je betrouwbare gezondheidsanalyses en snel werkende therapieën, ter bevordering van jouw gezondheid, bij de meest uiteenlopende klachten. Voeding voor lichaam en geest, in de breedste zin van het woord, vormt ter ondersteuning de belangrijkste basis van jouw gezondheid.

Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes: Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Voeding en Psyche. Ik ga in mijn behandelingen uit van het holistisch principe en de eenheid van lichaam, geest en ziel. Ik ben er van overtuigd, dat je niet het ene deel kunt behandelen, zonder het andere deel te beïnvloeden. Verder is ons lichaam uitgerust met een wonderlijk zelfherstellend vermogen, maar soms heeft dat een beetje hulp nodig. Ik hoop je die hulp te kunnen bieden!

Gezonde Harte groet, Mariëlla


Everything is energy and that’s all there is to it.

Match the frequency of the reality you want and you can not help but get that reality.

It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.