Referenties

*2 jaar geleden (2014) kampte mijn zoon van 16 met migraine. De aanvallen kwamen soms wekelijks. School werd een probleem en geestelijk deed dat hem ook geen goed. De huisarts stuurde hem door naar een kinderneuroloog en hij kreeg medicijnen voorgeschreven waar wij niet achter stonden, daar wij liever hadden dat de oorzaak gevonden werd.

We besloten een bio resonantietest te laten uitvoeren door Mariëlla Alberts. Deze gaf overduidelijk aan dat er meerdere blokkades aanwezig waren in de bovenste nekwervels. We zijn doorgestuurd naar praktijk van de Luijtgaarden (orthomanuele geneeskundige praktijk). Hij constateerde dezelfde blokkades in de bovenste 3 nekwervels en heeft deze in 2 behandelingen gecorrigeerd. Mijn zoon heeft inmiddels al 2 jaar geen enkele migraine-aanval meer gehad! Fantastisch!

Warme groet van Corine

*Enige tijd geleden zijn wij als gezin bij Mariella geweest. Mijn man heeft al van kinds af aan last van verschillende allergieën. Gelukkig is hij er door homeopathie al een heel stuk van af, maar het was niet helemaal weg. De bio-resonantie test gaf aan dat er inderdaad nog eea was waar hij last van heeft. Na een periode waarin hij druppeltjes nam en die voedingsmiddelen vermeed die hem niet zouden helpen, merkte hij dat hij minder last had, meer energie had en zich fitter voelde. Heel fijn!

Voor de twee oudste kinderen en mijzelf was het vooral een apk. Het is als ouders heel fijn te horen en terug te zien in de test resultaten dat het met de kinderen goed gaat! Ook voor de kinderen kregen we advies over voeding en flesjes met druppeltjes mee, maar ook een edelsteentje met dezelfde frequentie als de druppeltjes, die ze bij zich konden dragen. Ze waren heel wijs met deze steentjes. Door de steentjes leefde het ook bij hen flink en dachten ze zelf aan wat ze beter niet moesten eten, wat ze bij vriendjes dan ook riepen als hen iets aangeboden werd wat even niet handig was. Ze waren heel trots op hun eigen persoonlijke steentje!

Ik was net een paar maanden geleden bevallen van onze derde zoon en aangezien een zwangerschap en het voeden van een baby’tje veel van het lichaam vraagt, was het goed om te zien hoe het met me ging en waar de tekorten zaten. Gelukkig viel het allemaal mee en met druppeltjes en aanvullende vitaminen, was het goed.

Mariella legt heel goed uit wat ze doet, wat de bio-resonantie meet en wat dat zegt. De meeste punten (her)kenden we wel, maar soms ook helemaal niet. Dan gaf Mariella voorbeelden waar we echt verder mee kwamen. Mooi te zien bij elkaar wat dus thema’s zijn, dit gaf ons input voor goede gesprekken! En als ik een vraag heb? Dan is Mariella altijd bereid mee te denken en ons van informatie te voorzien, zodat we echt verder komen! Dank je wel!

Groetjes, Linde

*Via via kwam ik bij Mariëlla terecht omdat ik positieve verhalen had gehoord mbt bioresonantie en de aanpak van Mariëlla. Ik had al een tijd vage klachten; uitslag , jeuk en zat niet lekker in mijn vel. Van de bloeduitslagen werd ik niet veel wijzer; er kwam steeds niks uit. Ik was erg benieuwd naar Mariëlla en bioresonantie, maar stond er ook vrij nuchter in met mijn medische achtergrond.
Mariëlla heeft mijn verwachtingen overtroffen; haar manier van aanpak is zeer prettig en persoonlijk. Uit de test kwamen meerdere voedsel intoleranties; er zaten een aantal voedingsmiddelen bij die ik dagelijks at. Daarnaast kwamen er op persoonlijk vlak zeer accurate zaken uit het verleden en over mijn huidige leven naar voren. Ik kreeg tips en heb na mijn eerste bezoek aanpassingen mijn voeding aangebracht. Ik merkte vrijwel direct resultaat en heb sinds de aanpassingen in mijn voeding nooit meer jeuk of uitslag gehad. Ik ben nu 2 x geweest en voel me beter dan ooit. Ben veel relaxter, vrolijker en heb het idee dat ik eindelijk mezelf ben. De combinatie van de bioresonantie zelf & de prettige benadering van Mariëlla hebben mij geholpen om mij zowel fysiek als mentaal in mijn kracht te laten komen. Mariëlla bedankt!!!!

Fleur, 35 jaar Bioresonantie Qest4

*Onze gevoelige dochter had veel moeite met lezen en schrijven in groep 3. Door de test, de behandeling en de voedingsadviezen ging het snel beter op school. Het blijft moeilijk voor haar, maar het lijkt alsof ze meer rust in haar hoofd heeft gekregen. Opvallend was dat ze kort na de eerste test veel minder angstig was in situaties die ze daarvoor heel moeilijk vond. Ze durft ineens veel meer. Dat was heel fijn voor haar en voor ons als ouders. Door de test krijg je als ouders ook meer inzicht in je kind en handvatten om  met de uitdagingen in de opvoeding om te gaan.

Anouk, 37 jaar Bioresonantie Qest4

*Het is heel makkelijk, je hoeft alleen de staven beet te houden. Op het eind is het heel leuk want toen kreeg ik een armband en een steentje. Mariella deed het heel goed  en ze zegt wat je wel en niet mag eten. En nu kan ik beter lezen en schrijven.

Anna, 7 jaar, dochter van Anouk Bioresonantie Qest4

*Ik heb de behandeling als prettig ervaren. Mariella gaat professioneel en zorgvuldig te werk en neemt te tijd. Wat een pluspunt is dat het ook in de thuis situatie kan, erg fijn.

Vrouw, 33 jaar Bioresonantie Qest4

*Wat ik zo fijn vind aan de begeleiding van Mariëlla is dat het heel persoonlijk is. Niet alleen wat betreft voeding maar ook planning en je energie verdelen.

Ze luistert echt naar waar jij vast loopt en helpt je met tips om toch gezonder te gaan eten. Het is niet alleen voor mij maar voor ons hele gezin. Ook helpt ze als je graag iets eet (bijv. pizza) door een recept van een gezondere versie op te zoeken i.p.v. kant-en-klaar uit de winkel. Door ervoor te zorgen dat er in de diepvriezer vervangende maaltijden zitten die je van te voren hebt gekookt, vermijd je ook de verleiding van een snelle kant-en-klaar hap.

Je bepaalt zelf in welk tempo dat je verandert maar als je het echt graag wil zal Mariëlla je op alle mogelijke fronten helpen en steunen.

Vrouw, 36 jaar langdurige persoonlijke begeleiding

*Mariëlla Alberts – de drijvende kracht achter Pure Energy Lifestyle te Wijk en Aalburg.

Mariëlla begeleidt haar klanten op een constructieve wijze om ze gezonder te laten eten en bewegen en daarmee gezonder te laten leven.

Met haar gedegen vakkennis en tomeloze energie maakt ze van elk verhaal een succesverhaal, ook die van u.

Haar adviezen aan mij waren duidelijk en vooral niet moeilijk uit te voeren. Met heel veel informatie en tips ben ik aan de slag gegaan en het resultaat is er: voel me een stuk fitter.

Bent u er ook aan toe om u fitter te voelen, wacht dan niet langer en bel Mariëlla voor een oriënterend gesprek.

Vriendelijke groet, een tevreden cliënt.

Vrouw, 51 jaar. Deelgenomen aan het lifestyle-programma

*Ik kan een ieder aanraden om, wanneer je jezelf een gezond eetpatroon aan wilt meten, je bij Mariëlla aan te melden.

Dit voedingspatroon in combinatie met bewegen en een stukje stressbeheersing maakt dat je jezelf fit, in balans en energiek voelt! Echt een aanrader!!!

Vrouw, 36 jaar, deelgenomen aan het lifestyle-programma