Wat is bioresonantietherapie?

Bioresonantie therapie is een specifiek meet- en behandelsysteem, waarbij gebruik gemaakt wordt van het elektromagnetische veld van de cliënt. Energiepatronen van het elektromagnetische veld van de mens kunnen verstoord worden door bijvoorbeeld straling van elektrische apparaten en wifi, geopatische stralingen, computers, radar, zendmasten, mobieltjes, reguliere medicijnen, onverantwoorde voeding, amalgaambelasting, vaccinaties, bacteriën, virussen, schimmels, ziekten, stress, trauma en onnatuurlijke veranderingen in ons bioritme enz.

Communicatie via trilling 

De cellen en de weefsels van het menselijk lichaam hebben elk hun specifieke trilling. Deze trillingen beïnvloeden elkaar, je zou kunnen stellen dat de cellen met elkaar communiceren door overbrenging van trilling. Op deze manier vertellen  de cellen elkaar welke werkzaamheden ze moeten uitvoeren om het lichaam gezond te houden.

Het gehele lichaam samen vormt een totaaltrillingsspectrum wat gezien wordt als een individueel trillingsbeeld. Een gezond iemand heeft dan ook een andere trillingsstructuur dan iemand die ziek is. Het is het individuele trillingsveld van 35 organen en systemen, welke gemeten wordt met de Qest4.

Je kunt het als het ware als volgt zien: De Qest4 stelt d.m.v. frequenties vragen aan jouw lichaam en jouw lichaam geeft antwoord op deze vragen d.m.v. frequenties, die door de Qest 4 weer vertaald worden. Op deze manier krijg je direct een beeld van alle verstoringen en blokkades in je lichaam. D.m.v. vervolgtesten kunnen we ook direct meten waar deze verstoringen door veroorzaakt worden en de verstoringen oplossen door het sturen van de juiste frequenties naar jouw lichaam. Het zelfherstellende vermogen van je lichaam wordt hierdoor geactiveerd. De cellen zullen weer gaan resoneren op de juiste frequenties.

*Bioresonantietherapie is niet alleen een hele mooie therapie om klachten te behandelen. Het kan daarnaast ook ingezet worden als preventieve Health Check. Een regelmatige Health Check voorkomt dat klachten zich kunnen opbouwen. Zo blijft je lichaam beter in balans en behoud je een optimale gezondheid! Twee keer per jaar een meting is absoluut geen overbodige luxe. Zo kun je je lichaam op tijd bijsturen en geven wat het nodig heeft om het beste uit jezelf te kunnen halen.