Bioresonantie Qest4

De Qest4 is de nieuwe generatie en opvolger van het Asyra Pro systeem (PRO is een afkorting van Photon Resonance Optimization) en is de nieuwste ontwikkeling binnen de Biofysische geneeskunde en Bio-informatietherapie.  De Qest4 maakt gebruik van ons energetisch lichaamsveld, voor een accurate test en energetische behandeling. Op een snelle wijze geeft dit systeem informatie over de energetische staat van de organen, voedselovergevoeligheden, voedingsstoffen behoeftes, neurotransmitters, emotionele problemen, het hormonale systeem, de aanwezigheid van toxines in het lichaam, vaccinatiestoringen en nog veel meer. De Qest4 is het nieuwste bio(fotonen)resonantie systeem en deze revolutionaire techniek geeft inzicht in je gezondheid en wat er nodig is om deze te verbeteren of het lichaam te helpen om te herstellen.

Hoe werkt een bioresonantiesysteem?

Bioresonantie is een behandelmethode, die stelt dat elk orgaan een specifieke frequentie (trilling) van elektro-magnetische aard heeft. Bij ziekte, klachten of onbalans in het lichaam kan die frequentie verstoord zijn.

Elk mens heeft een bio-energetisch veld, in en om het lichaam. De Qest4 is geprogrammeerd om de informatiestromen van dit veld te lezen. Bij elke onbalans zoekt het Qest4 systeem uit meer dan 100.000 frequenties de juiste trillingen en stuurt deze naar het lichaam om de onbalans weer te herstellen. Deze frequenties worden in een individuele homeopathische verdunning op een vloeistof gezet. De cliënt krijgt dit middel mee om gedurende een aantal weken in te nemen en zo het genezingsproces (lichamelijk en/of emotioneel) te ondersteunen. Dit kan nog worden aangevuld met een voedingssupplement, homeopathisch middel, kruiden of voedingsadvies en leefstijladviezen.

Tevens worden deze frequenties op een laserpen gezet, waarmee het lichaam meteen wordt behandeld tijdens het consult om zo het genezingsproces al op te starten.

Als voeding een rol speelt, dan kunnen we ook een op jou afgestemd voedingsplan samenstellen en een desensibilisatiemiddel geven. Via de scan wordt er exact vastgesteld welk voedingsmiddel een allergie of intolerantie veroorzaakt. Door dit gedurende de periode dat men het middel inneemt te vermijden, kan het spijsverteringssysteem zich herstellen en de vitaliteit toenemen. Tijdens het eerste consult wordt altijd de voeding getest, omdat men vaak zelf niet weet dat er sprake is van intoleranties.

qest4Hoe worden de metingen gedaan?

Het lichaam slaat energie op en laat energie los op een georganiseerde manier. De bijbehorende golfpatronen geven een bepaalde trilling, die gemeten kan worden: de resonantie.

Het Qest4 systeem zendt elke seconde specifieke golfpatronen uit naar het lichaam en vraagt hiermee aan het lichaam of de biologische patronen kloppen. De cliënt houdt twee elektrodes(koperen staven) vast en via deze elektrodes kan de Qest4 het energetisch veld meten. De trillingen van het Qest4 systeem resoneren met het lichaam en zullen daarop reageren. Bij elke onbalans gaat het Qest4 systeem interactief aan het werk en stuurt specifieke frequenties naar het lichaam om de onbalans te herstellen.

Gebaseerd op de resultaten van de scan maken we een persoonlijk gezondheidsplan. Zo krijg je een persoonlijk advies om jouw gezondheid en vitaliteit weer te herstellen of te optimaliseren. Je kunt ook preventief werken en veel klachten voorkomen, omdat dit systeem al in een vroeg stadium energetisch de verstoringen in ons lichaam kan meten.

Afhankelijk van de cliënt en de klacht is het mogelijk om bij iedere vervolg afspraak op een dieper niveau te werken. Sommige verstoringen hebben een stevige aanpak nodig.

Wat is er mogelijk met het Qest4 systeem?

 • energetische status van 40 belangrijke organen.
 • zoeken naar onbalans in het lichaam veroorzaakt door: schimmels, parasieten, dysbiose in de darmen, metabole verstoring,vaccinatie belastingen, milieugevoeligheden, zware metalen en stralingsbelasting.
 • vaststellen van tekorten aan vitaminen en mineralen.
 • rugklachten, zoals een scheefstand van de wervels vaststellen.
 • problemen in het gebit weergeven, amalgaam belasting.
 • hormoonspiegels meten.
 • oorzaken van vermoeidheid meten.
 • allergieën en voedings-intoleranties vaststellen.
 • in te zetten bij verslavingsproblematiek.
 • toxines en nosoden vaststellen.
 • bloedsomloopstoornissen onderzoeken.
 • spijsverteringsproblemen oplossen.
 • immuunsysteemproblemen.
 • gewichtsproblemen ondersteunend behandelen.
 • oorzaken van slaapstoornissen vaststellen.
 • emotionele problemen signaleren.
 • stoornissen in het autistisch spectrum.
 • eczeemklachten.
 • huilbaby’s.
 • het meten van medicatie, supplementen/producten/stoffen, etc. op het effect voor je lichaam.
 • direct vaststellen welke producten jouw lichaam nodig heeft om weer in balans te komen en welke producten jouw lichaam het beste kan opnemen.
 • En nog veel meer……

Bij iedere behandeling worden gifstoffen in het lichaam losgeweekt en komen terug in de bloedbaan, waar ze via de darmen, huid en urine je lichaam gaan verlaten.

*Belangrijk is om te weten dat elk Qest4 systeem anders kan zijn en elke therapeut er anders mee werkt. Qest4 wordt standaard aangeleverd met een veelheid aan test- en behandelprogramma’s, maar de therapeut kan zelf ook testen bouwen en eigen homeopathische of orthomoleculaire middelen, remedies etc. energetisch inlezen.

*NB: De Qest4 werkt op een energetische wijze en kan niet ter vervanging van een reguliere diagnose en /of behandelmethode worden gezien, maar de Qest4 kan heel goed naast de reguliere gezondheidszorg gebruikt worden. Het is mogelijk dat je na een test wordt doorverwezen naar een arts, wanneer blijkt dat jouw klachten door een arts behandeld moeten worden.